Thursday 22 March 2012

Vad jag vill ha nu!.. som jag inte kan få tag på...

1. Kentucky Fried Chicken.

källa: http://kfccoupon.net/8.html

Jag kan aldrig glömma smaken av det knapriga ytan och mjuka köttet som gömmer sig under! Hela bucketen orkade man aldrig även om jag och tre andra kompisar huggade in. Nästa gång jag åker utomlands, kfc - här kommer jag!

2. Bubble tea

källa: http://coffeepapertrend.wordpress.com/2011/06/01/tnbt-bubble-tea/

Vet ni vad bubble tea är? Det fanns i redan i USA för fem år sedan, men nu finns den tydligen i Tyskland och Österrike. Varför inte i Sverige? :,(


Bubble tea är en sorts tea/smoothie/shake med så kallade"tapioca pearls". "Tapioca pearls" brukar vara svarta men man kan välja andra innehåll också. Man släcker törsten med drycken samtidigt som man har något att tugga på. Unikt!

Sugrören är också extra tjocka så att "tapioca" pärlorna kan ta sig igenom.

3. Dunkin' Donuts

källa: http://www.conversition.com/tag/dunkin-donuts/

Även om det finns vaniljmunkar, äppelmunkar och kanelmunkar täcker de inte längtan av DUNKIN' DONUTS! Dunkin' Donuts är en affärskedja som säljer munkar men jag tycker att de skiljer sig ganska mycket från de klassiska munkarna som säljs i konsum.


källa: http://www.supplychaindigital.com/global_logistics/dunkin-donuts-signs-long-term-supply-chain-deal

Här ser man deras speciella munkar! Den svarta ser lite mystiskt ut... Kanske lakritssmak?


källa: http://www.dunkindonuts.com/content/dunkindonuts/en/menu/munchkins.html

Visst vill jag smaka nykomlingarna i DD men de jag älskar mest är munchkins(lärde mig nu att de hette "munchkins", gulligt namn faktiskt)! De är mini version av munkar och de är ungefär lika stora som en golfboll. Den absoluta favoriten är choklad.

No comments:

Post a Comment